Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Be cool senzor svetilka BCLGD24

Be cool senzor svetilka BCLGD24

11,79 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: BCOGA-BCLGD24
Brand:

Dodatne informacije

Teža0,1400 kg
Dimenzije2,5 × 14,3 × 11,2 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Senzorska luč

Senzorska luč BE COOL s barvno temperaturo 4000K (naravna bela) ustvarja prijetno vzdušje v vsakem prostoru. Je vsestranska in se lahko uporablja kjerkoli. Naj bo v vaši omari, hodniku, na stopnišču, v garaži ali kjerkoli potrebujete dodatno svetlobo, vedno vam bo nudila želeno udobje.

Obratovanje je preprosto: samo vstavite 4 AAA baterije (niso vključene) in pripravljeni ste na uporabo. Ni nadležnih kablov ali vtičnic. Luč ponuja svetlost 65 lm±10%, kar vam zagotavlja dovolj svetlobe za vse situacije.

Zahvaljujoč vgrajenemu PIR senzorju luč samodejno zazna gibanje na razdalji 3-5 metrov. Senzor prižge luč za 20 sekund, da zagotovite dovolj časa za osvetlitev želene površine. Izbirate lahko med načini AUTO/ON/OFF, da imate nadzor, ki ga želite.

Namestitev je enostavna. Uporabite lahko priloženo 3M lepilno trakico za pritrditev luči brez vrtanja, ali pa se odločite za klasično metodo in uporabite vijake za varno pritrditev luči. Ne glede na to, katero možnost izberete, bo luč trdno na mestu.