Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Dreame Mova J30 pokončni sesalnik, črn

Dreame Mova J30 pokončni sesalnik, črn

184,78 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: DREMM-MOVA_J30
Brand:

Dodatne informacije

Teža13,4600 kg
Dimenzije24,3 × 25 × 43,3 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Učinkovit sesalnik

Dreame MOVA J30 je opremljen z 450W motorjem. To omogoča enostavno odstranjevanje prahu, umazanije in drugih delcev, zmogljiva baterija pa zagotavlja sesanje površin brez prekinitev za polnjenje naprave.

Učinkovita filtracija umazanije

Dreame MOVA J30 uporablja večplastni filtracijski sistem, ki se ponaša z 97 % učinkovitostjo. Tako preprečuje sekundarno onesnaževanje zraka in zadržuje nečistoče v posodi za prah, kar ohranja varno okolje za vas in vašo družino.

Enostavno čiščenje težko dostopnih mest

Z Dreame MOVA J30 ste lahko prepričani, da bo vsak kotiček vašega doma brez umazanije. Upogljiva cev sesalnika omogoča lažje sesanje pod posteljo, kavčem, omaro itd. Zdaj lahko preprosto očistite težko dostopna mesta brez napora.

Krtača z LED osvetlitvijo

Povečajte učinkovitost čiščenja doma z Dreame MOVA J30. Krtača učinkovito čisti tako preproge kot trda tla. Poleg tega LED osvetlitev zagotavlja boljšo vidljivost slabo osvetljenih območij, kar omogoča da so vaša tla brez prahu, umazanije in drugih delcev.

Vključene dodatne krtače

Komplet vključuje krtače, namenjene različnim vrstam površin. Mini električna krtača bo odstranila dlake, prah in delce s kavčev ali naslanjačev, medtem ko šoba za reže učinkovito odstranjuje umazanijo iz ozkih prostorov med pohištvom, v kavčih itd. Na voljo je tudi mehka krtača, s katero lahko sesate mizo, pult ali druge občutljive površine.

Spremljajte vse nastavitve naprave

Bodite vedno na tekočem in spremljajte stanje delovanja vašega sesalnika. Dreame MOVA J30 ponuja lahko berljiv LED zaslon, ki prikazuje informacije stanja sesalnika, kot je raven baterije, tako da ga boste vedno pravočasno napolnili.

Enostavno vzdrževanje

Vzdrževanje čistoče sesalnika Dreame MOVA J30 ne bo predstavljalo težav. Sesalnik uporablja 0,5-litrsko posodo za prah, tako da je ni treba pogosto prazniti. Ko to potrebujete, lahko umazanijo odstranite s pritiskom na gumb, s čimer se izognete neposrednemu stiku z umazanijo. Poleg tega lahko krtačni valj in filter očistite pod tekočo vodo, kar podaljša njuno življenjsko dobo in ohranja visoko učinkovitost naprave.

Specifikacije:

  • Sesalna moč: 24.000 Pa
  • Čas delovanja: do 60 min
  • Kapaciteta posode za prah: 500 ml
  • Kapaciteta baterije: 7×2500 mAh
  • Čas polnjenja: približno 4,5 h
  • Teža: 1,54 kg
  • Tip filtra: EPA (H10)
  • Lastnosti: Upogljiva cev, LED osvetlitev, LED zaslon na dotik, 3 stopnje sesanja

Spletna stran proizvajalca