Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

AQARA pametna stropna luč T1M (CL-L02D)

AQARA pametna stropna luč T1M (CL-L02D)

154,78 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: AQASH-0054
Brand:

Dodatne informacije

Teža1,2000 kg
Dimenzije54 × 12 × 54 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Pametna stropna svetilka Aqara T1M
Pametna stropna svetilka Aqara T1M, ki podpira Zigbee 3.0, na novo opredeljuje vsakodnevno osvetlitev, tako da brezhibno zlije visokokakovostno belo svetlobo in barvit gradientni obroč z vašim življenjskim slogom. Zaradi nizke porabe energije in združljivosti s sistemi za avtomatizacijo doma je ta svetilka napreden dodatek za vsak prostor, zasnovana za dolgo življenjsko dobo in izboljšanje vsakdanjega življenja.


Svetle beline in 16 milijonov barv
Stropna svetilka Aqara T1M, zasnovana tako, da napolni prostor s paleto svetle beline in spektrom 16 milijonov barv, ni le vir osvetlitve, ampak tudi osrednji del dekorja vašega doma. Ne glede na to, ali iščete popolno belo za branje ali pravo barvo za ustvarjanje razpoloženja, bo pametna stropna svetilka Aqara izpolnila vse vaše potrebe s svojo neprimerljivo vsestranskostjo.

Dinamični obroč RGBIC z učinki preliva
Vstopite v svet, kjer osvetlitev presega povprečnost z RGBIC obročem stropne svetilke Aqara T1M. Ta funkcija ponuja osupljive učinke prelivanja, neopazno prehajanje barv za ustvarjanje očarljive vizualne izkušnje. Ne glede na to, ali gre za nežen učinek sončnega vzhoda za začetek dneva ali za živahen način zabave, prelivni obroč vsakemu trenutku doda pridih čarobnosti.


Izjemna barvna reprodukcija z oceno Ra90
Z visokim indeksom barvnega upodabljanja Ra90 pametna stropna svetilka Aqara razkrije prave barve okolice. Doživite svet, kjer so barve videti bolj žive in realistične. Ta izjemna barvna zvestoba zagotavlja, da je vsak odtenek prikazan jasno in natančno, kar izboljša vizualno izkušnjo.

Ustvarjen, da traja: 11 let odlične osvetlitve
Pri pametni stropni svetilki Aqara ne gre le za estetski sijaj, ampak tudi za trajno kakovost. Z impresivno življenjsko dobo 11 let ta svetlobna rešitev obljublja dolgoročno zanesljivost. Lahko zaupate njegovi trajni zmogljivosti, zaradi česar je zanesljiva naložba za vaš pametni dom.


Nizka poraba energije v mirovanju za bolj zelen jutri
V današnjem svetu je energetska učinkovitost ključnega pomena in pametna stropna svetilka Aqara prednjači s svojo nizko porabo energije v stanju mirovanja. Ta funkcija ne le zmanjša račune za elektriko, ampak tudi zmanjša vpliv na okolje

Razpon barvne temperature od 2700-6500 K
Širok razpon barvne temperature 2700-6500K vam omogoča prilagajanje osvetlitve vsakemu razpoloženju ali dejavnosti. Od toplih tonov prijetnega večera do hladnih tonov produktivnega delovnega prostora, pametna stropna svetilka Aqara se prilagodi vsaki potrebi.


Ustvarite popolno vzdušje: več učinkov za vsako priložnost
Pametna stropna svetilka Aqara ponuja številne učinke za ustvarjanje pravega vzdušja za vsako priložnost. Ne glede na to, ali gostite zabavo, filmski večer ali se sproščate po dolgem dnevu, vam vsestranske nastavitve svetlobe omogočajo, da brez napora ustvarite popolno vzdušje.

Avtomatizacija pametnega doma z Aqara Home in Apple Home
Izkusite prihodnost domače razsvetljave z združljivostjo pametne stropne svetilke Aqara s sistemoma Aqara Home in Apple Home. Integrirajte to pametno svetilko z nastavitvijo domače avtomatizacije za brezhibno povezano okolje. Nadzirajte svoj svetlobni ekosistem z lahkoto in prefinjenostjo ter uživajte v udobju resnično pametnega doma.


Več možnosti upravljanja: glas, aplikacije in kretnje z umetno inteligenco s kamero Aqara G3
Nadzirajte osvetlitev na svoj način s pametno stropno svetilko Aqara. Ne glede na to, ali imate raje glasovne ukaze, nadzor prek aplikacij ali inovativne kretnje z umetno inteligenco s kamero Aqara G3, ta svetilka ponuja več možnosti upravljanja, ki ustrezajo vašemu življenjskemu slogu. Uživajte v svobodi in prilagodljivosti nadzora osvetlitve na način, ki vam najbolj ustreza.


Tehnične podrobnosti:

  • Brezžični protokoli: Zigbee
  • Dimenzije: ⌀ 495 × 75 mm
  • Nazivna moč: 40W
  • Nazivni parametri: 100 – 240 V~, 50/60 Hz, Max. 0,4 A
  • Barvna temperatura: 2700K ~ 6500K
  • Delovna temperatura: – 10 °C ~ 40 °C
  • Delovna vlažnost: 0 ~ 95 % RH, brez kondenzacije
  • Zigbee delovna frekvenca: 2405-2480 MHz
  • Največja izhodna moč Zigbee: ≤ 13 dBm

Vsebina pakiranja:

  • Pokrov × 1
  • Osnovna plošča × 1
  • Montažni nosilec × 1
  • Samorezni vijak × 3
  • Vijak s ploščato glavo × 2
  • Plastično sidro × 3
  • Kovinska podložka × 3
  • Plastična podložka × 3
  • Uporabniški priročnik × 1

Spletna stran proizvajalca